GR 57 van Houffalize tot Troisvierges
Deze keer hebben we echt een geweldig huisje in Ourthe. Bij iedere deur moet je opletten dat je je kop niet stoot. Verder zijn boven drie slaapkamer waarbij de eerste toegang geeft tot de tweede en de derde alleen te bereiken is via de eerste en de tweede, echt knus dus. Uiteraard ontbrak de douche niet, deze bevindt zich achter een deur in de derde slaapkamer.
De bedden zijn echt heel bijzonder. Ze zakken een beetje door. Ondanks het feit dat Jacob denkt dat de spiraal erg doorzakte, lukt het hem niet om de grond te raken, het is dus helemaal niet zo erg.

Zonder meer een pluspunt is de ligging van het huisje ten opzichte van de route, zo'n 2 kilometer van het eindpunt van dag één en het beginpunt van dag twee.
Het wandelen is prima te doen, al moeten we de tweede dag wel een beetje veel over asfalt lopen, daar hebben wij per definitie een hekel aan.
Het meest bijzondere feit van deze twee dagen wandelen is het te voet oversteken van de grens tussen België en Luxemburg. Ondanks dat je het niet verwacht hebben we allemaal het gevoel dat je aan het landschap toch kan zien wat België is, het is er net iets rommeliger etc.

Doordat het wandelen inmiddels behoorlijk begint te wennen er er verder niets spectaculairs gebeurt hebben we van dit weekend helaas geen foto's gemaakt en hebben we dus ook geen foto's om bij deze tekst te plaatsen.