Dag 21: De laatste dag, terug naar huis
Rond 8.00 uur staan we op nadat we voor het eerst in ons leven in de tent hebben geslapen terwijl de buitentent niet dicht is. Dat zorgde tenminste nog voor enige verkoeling. Na het ontbijt pakken we alles, behalve onze zwemspullen, in onze rugzakken voor de terugreis. Vervolgens gaan we nog een half uurtje lekker zwemmen. Er is een prima zwembad op de camping van zo'n 20 meter lang en aan één kant ruim 2,5 meter diep, wat nâh duikverbod?!

Even na 10.00 uur rijden we de camping af op weg naar het vliegveld waar we ook de auto moeten inleveren. Na drie keer verkeerd te zijn gereden vinden we uiteindelijk de plek waar we onze auto kunnen inleveren. Tot onze grote verbazing wordt helemaal nergens naar gekeken (zou dat te maken hebben met het feit dat we rondom verzekerd waren?). Dit heeft wel tot gevolg dat we binnen 15 minuten in de shuttle op weg naar het vliegveld zitten. Daar zijn we zeer goed op tijd, ons vliegtuig vertrekt pas om 17.00 uur. Maar ja, we moesten onze auto voor 11.30 uur inleveren. Dus hebben we ruim de tijd om wat koffie te drinken, een lokale krant te lezen, een beetje te shoppen en te wachten.

Binnen enkele minuten hebben we onze auto ingeleverd Binnen enkele minuten hebben we onze auto ingeleverd
>Let met name op het onderste stukje van het kenteken, iedere staat heeft zo zijn eigen tekening in de kentekenplaat
Let met name op het onderste stukje van het kenteken, iedere staat heeft zo zijn eigen tekening in de kentekenplaat

Met het vliegtuig hebben we pech en geluk. Het lukt niet om een plek te krijgen met extra beenruimte, maar we kunnen wel stoelen achterin krijgen waar we op een rij met twee stoelen zitten. Verder is het een nieuw vliegtuig waardoor iedereen een eigen tv'tje heeft met alle mogelijkheden die daar bij horen. Als gevolg van het gebrek aan beenruimte en het feit dat het licht maar een paar uur uit gaat, slapen we erg weinig. In het totaal proberen we ongeveer 3 uur te slapen, waarvan we daadwerkelijk minder dan de helft slapen.
Verder loopt de reis voorspoedig en zodra we op Schiphol bij de bagageband zijn komen onze rugzaken er ook aan. Uiteindelijk zijn we de volgende dag rond 12.00 uur thuis.