Dag 7: De Trukey Creek Trail
Dit is onze eerste dag alleen, en de eerste dag dat we wakker worden in ons tentje. Na het ontbijt vertrekken we om te gaan wandelen. Eerst naar het begin van de Turkey Creek Trail waar we een klein uurtje rond lopen. We maken een kleine rondwandeling waar we vanwege de muggen maar geen foto's maken. Vlak voordat we terug zijn bij de auto gaat de regen over in een enorme bui. Naar nog wat rond gekeken te hebben stappen we in de auto. Onder weg naar het eindpunt van de Turkey Creek Trail zet de regen nog even lekker aan, hoe zou het met onze tent zijn ?

Hoezo een klein buitje ? ! ?
Hoezo een klein buitje ? ! ?

Als we bij het eindpunt zijn besluiten we in de eerst in de auto te lunchen, wie weet wordt het onder tussen droog. Uiteindelijk gaan we met het regenpak aan op stap. Gelukkig kan dat naar zo'n 10 minuten weer uit en hoeft het die dag niet meer aan.
De Turkey Creek Trail is een erg leuk pad en de alternatieve route (onderdeel van Pitcher Plant Trail), die onderdeel is van ons tweede rondje, leidt ons door een veld met heel veel gele vleesetende planten, een erg fraai gezicht. Helaas zijn we vergeten er een foto van te maken.
Na het wandelen gaan we wat shoppen en terug naar de camping. Ook daar is het inmiddels droog. De vuilniszakken die we op de binnentent hadden gelegd hebben goed werk gedaan. Na het eten gaan we weer koffie drinken bij de Dairy Queen, niet dat het daar zo gezellig is, maar daar zit je warm, droog en je hebt er licht.