Dag 1: De heenreis en onze aankomst in Houston
Zoals altijd moet Jacob vlak voor de vakantie nog allerlei werk afmaken. Uiteindelijk ligt hij 's nachts om 1.30 uur in bed en terwijl om 3.15 uur de wekker gaat. Om 3.45 uur staat Ben al voor de deur en na een bakkie vertrekken we naar Schiphol. Daar zijn we zo goed op tijd dat we een half uur moeten wachten voor de balie open gaat. Dus vlieg je nog eens intercontinentaal met eerst een korte Europese vlucht, dan is 1,5 uur van tevoren inchecken vroeg genoeg.
De vlucht op zich gaat goed. Alleen worden we op Londen Gatwick voor het eerst in ons leven volledig gefouilleerd. Verder is het lastig om op Gatwick een broodje te krijgen, er staat een rij van ongeveer 30 meter. Omdat de rij bij de Burger King minder dan de helft is, maar een Wopper gekocht.
Tja, dan ben je geland in Houston, maar dan ben je er echt nog niet. Eerst zo'n 30 minuten wachten bij de Douane, vervolgens nog meer dan een kwartier op je bagage wachten en ten slotte je boots laten ontsmetten door het ministerie van Landbouw (we hebben maar niet gezegd dat we een tent bij ons hadden anders hadden ze die waarschijnlijk ook te grazen genomen).

Gabrielle en Kai worden door Marius in zijn huiskamer op de foto gezet
Gabrielle en Kai worden door Marius in zijn huiskamer op de foto gezet

Marius staat gelukkig nog steeds op ons te wachten zodat we rond 17.00 uur "thuis" zijn. Daar zien we niet alleen de ouders van Jacob, maar ook voor het eerst Kai. En er zijn lelijker baby's, samen met dat paarse gips is het een kleurrijke meid.
De rest van de tijd hebben we wat gegeten en gedronken. Rond 22.00 uur gaan we naar bed, we zijn best een beetje moe.