Dag 4: Met de motor naar Malbuisson (Frankrijk)
Vandaag is de dag dat we naar Frankrijk rijden om verder te wandelen waar we vorig jaar gestopt zijn. Om iets over 7.30 uur staan we op en om iets voor 10.00 uur verlaten we de camping. We rijden via Duitsland naar Thionville waar we de snelweg naar het zuiden pakken.
Zowel tijdens het inpakken als het eerste uur dat we onderweg zijn, regent het zo nu en dan. De rest van de dag is het gelukkig droog.

Enkele wegwijzers zoals we die de afgelopen dagen in Luxemburg zagen Enkele wegwijzers zoals we die de afgelopen dagen in Luxemburg zagen
Enkele wegwijzers zoals we die de afgelopen dagen in Luxemburg zagen

Na twee uur rijden stoppen we om te tanken en wat te eten. Daarna rijden we verder via Dijon, Poligny, Champagnole, Censeau en Bonnevaux naar Malbuisson. Om iets voor 16.00 uur komen we aan op de plaatselijk camping.
We checken in en krijgen plaatsje 183 toegedeeld. Als we daar aankomen, blijken er al andere Nederlanders op die plek te staan. Zij zijn er echter niet en er is nog plek zat. Wij zetten onze tent er dus maar bij. Als de mensen van de andere tent aankomen kijken ze een beetje raar naar ons maar zeggen niets, en dat blijft zo totdat we drie dagen later weer weggaan. Wij zeggen overigens ook niets waardoor het voor ons volstrekt onduidelijk is hoe het kan dat zowel zij als wij op deze plek staan.
Na het opzetten van de tent gaan we boodschappen doen. Hier hebben we de supermarkt wel snel gevonden. De rest van de dag doen we weinig bijzonders. We bekijken de camping, de route voor de komende dagen, koken, eten en gaan naar bed.