De GR 5 van Thann naar Pontarlier, nawoord, conclusies en tips
Als we thuiskomen vallen er een aantal dingen mee en een aantal dingen tegen. Wat meevalt is dat de bank er nog staat en de staat waarin Marius & Dawn de zaak hebben achtergelaten. Alles is perfect op orde. Wat tegenvalt is dat er geen enkele foto of video is. Gelukkig hebben we de foto's van de fotograaf de volgende dag wel in huis.

Het blijkt verder dat we precies op tijd thuis zijn gekomen. Ben en Peter hadden afgesproken om 's avonds onze bank op te halen. Maar toen Jacob Ben belde om ons uit te nodigen voor een dineetje bij Ben & Carla begreep Ben dat we al thuis waren en ging het verhaal niet door.

Dit was onze eerste vakantie in Frankrijk met als hoofddoel wandelen. Dit was ook te merken aan de kilometerstand van de motoren. De vorige keer toen we onder andere Straatsburg, de Pyreneeën en Rouen bezochten reden we zo'n 5.500 kilometer. Nu reden we niet meer dan 2.200 kilometer. Wat hierbij verder opviel was dat de liter olie die Jacob mee had genomen voor zijn motor onaangebroken weer thuis kwam. Hij rammelt nog steeds, maar het olieverbruik is niet erger geworden.

Hieronder vind je een overzicht met de door ons gelopen etappes: