Dag 3: Terug naar Mexico Stad
Voor vandaag hebben we eigenlijk een heel eenvoudig plan, om 8.30 uur verzamelen we om weer in Hotel Hacienda Cocoyoc te gaan ontbijten. Daarna willen we daar wat rondkijken en eventueel nog een klein rondje door Cocoyoc lopen om vervolgens terug te rijden naar huis, Mexico Stad. En zo gaat het ook ongeveer, alleen het wandelingetje door Cocoyoc schiet er bij in.

Bij Hotel Hacienda Cocoyoc kunnen wij prima eten
Bij Hotel Hacienda Cocoyoc kunnen wij prima eten

We vinden het trouwens wel aardig om na het ontbijt even wat uitgebreider over het terrein van Hotel Hacienda Cocoyoc te lopen, dit vooral omdat we hier bijna waren gaan slapen. Als we even door de openstaande deur van een standaard kamer kijken zien we echter weinig bijzonders. De kamer is / lijkt weinig beter dan de kamers die wij in Hotel Quinta Paraíso Cocoyoc hebben, maar onze kamer is wel ±1.000 pesos per nacht goedkoper.

Wat wel leuk is, is dat er op het terrein van Hotel Hacienda Cocoyoc ook wat speeltoestellen staan, vooral Meike weet dit te waarderen. De golfbaan die er zou zijn blijkt er wel te zijn, maar is min of meer een openbare golfbaan waar gasten van Hotel Hacienda Cocoyoc korting krijgen.

Een standaard kamer van Hotel Hacienda Cocoyoc
Een standaard kamer van Hotel Hacienda Cocoyoc

Uiteindelijk is het iets voor 11.45 uur als we in de auto op weg naar huis zitten. Net als op de heenweg rijdt het allemaal ongewoon goed door waardoor we in iets meer dan anderhalf uur naar huis rijden. Dit is wel lekker want nu kunnen we thuis lunchen al moeten we er wel een beetje aan wennen dat het thuis een stuk frisser is dan in Cocoyoc.