Dag 7: Nog even naar het zwembad en daarna terug naar huis
Zonder het onderste deel heb je niets aan zo'n autozitje
Zonder het onderste deel heb je niets aan zo'n autozitje
Vandaag gaat iedereen terug naar huis. Jacob en Meike vliegen om 13.55 uur als eerste naar Mexico Stad en Marius en de rest moeten om 15.48 uur het vliegtuig naar Washington hebben om vervolgens met een overstap in Frankfurt in Hannover te komen. Toen we zes dagen geleden in Cancún landen heeft Gabrielle een taxibusje voor zowel de heen- als de terugweg geregeld. Dit busje komt ons om 11.30 uur ophalen.

Na het ontbijt is er nog net wat tijd voor een laatste bezoekje aan het zwembad. Maar omdat er vervolgens nog gedoucht en de laatste spullen ingepakt moeten worden, is dit een vrij kort bezoekje. Het uitchecken gaat redelijk soepel, al zijn we wel een handdoek kwijt wat ons 100 pesos kost.

De reis van Jacob en Meike verloopt voorspoedig. Alleen laten ze het autozitje van Meike (of eigenlijk het onderste deel van het autozitje, de rest hebben we thuis gelaten) in een restaurant op het vliegveld liggen. Maar als we daar op vrijdag wat telefoontjes / emailtjes aan wagen, blijkt het gevonden te zijn en een week later wordt het netjes in Mexico Stad bezorgd.

Marius is vooral blij dat hij op tijd op het vliegveld is. Het inchecken gaat namelijk nogal moeizaam, ze blijken geen instapkaarten voor hun laatste vlucht, van Frankfurt naar Hannover, te kunnen krijgen. Ook tijdens hun tussenstop in Washington lukt het niet om deze instapkaarten te krijgen. Gelukkig lukt het in Frankfurt wel en lopen ze alleen wat irritaties en geen vertraging op.