Dag 6: Nog een hele dag zwembad (oppassen) of een dag duiken
Terwijl Gabrielle vandaag weer aan het werk gaat, geniet de rest van de laatste volle dag vakantie. Voor Meike betekent dit, net als gisteren, nog een dag in het zwembad spelen.

Jacob heeft vandaag een iets zwaardere dag. Gisteren hoefde hij pas vanaf ± 12.00 uur op Meike te passen en vandaag mag hij dit de hele dag doen en vanaf 9.00 uur tot 19.00 uur mag hij ook op Luca en Brielle passen. Dit laatste is niet echt veel werk, de dames kunnen heel goed voor zichzelf zorgen. Jacob's belangrijkste taak is er voor zorgen dat ze zich zo nu en dan insmeren met zonnebrand. Iets wat net iets te weinig gebeurt waardoor Luca en Brielle aan het eind van de dag een flink rood hoofd hebben.

De speeltuin met rechts het kleuterbad
De speeltuin met rechts het kleuterbad

Ondertussen gaan Marius, Dawn en Kai een dagje duiken. Ze vertrekken rond 9.00 uur met een groep richting Cozumel. Eerst met een busje en enkele taxi's naar de veerboot en vervolgens met de veerboot naar Cozumel. Daar gaat de reis verder naar het Ibeorstar Hotel op Cozumel. Ondertussen worden ze behangen met allerlei polsbandjes zodat ze dit hotel in mogen en er wat kunnen eten.

In het totaal maken ze twee duiken. De eerste is niet zo diep zodat ze vrijwel meteen daarna hun tweede duik mogen maken. De verwachtingen waren redelijk hoog gespannen, maar helaas valt het allemaal een beetje tegen. Er is wel redelijk wat te zien, maar niet zo veel als ze hadden verwacht. Wat echter het meeste stoort is het vele overstappen, bus, veerboot, taxi, boot, etc. etc. en dat ze hierbij veel moeten wachten. Hierdoor wordt het geheel nogal een tocht / onderneming. Gezien de prijs die ze moeten betalen valt de service gewoon tegen.

Meike vermaakt zich prima in het kleuterbad
Meike vermaakt zich prima in het kleuterbad

's Avonds hadden we in een à-la-carte-restaurant willen eten. Echter, tegen de tijd dat Jacob er aan denkt om dit te reserveren, zit alles vol en dus zitten we vanavond voor de vijfde keer in zes dagen aan het buffet.