De Mexicaanse vlag Van 15 april 2009 tot en met 30 juli 2014, met een onderbreking van een paar maanden in 2010, hebben wij in Mexico Stad gewoond. Na vier jaar China was dit totaal iets anders, maar net als China is Mexico een land met vele gezichten en enorme tegenstellingen tussen arm en rijk. Wij hebben vijf jaar met veel plezier in Mexico Stad gewoond waarna we terug in Nederland vooral het geweldige weer erg missen.

In de jaren die we in Mexico Stad mochten wonen hebben we uiteraard van alles en nog wat in en rond Mexico Stad bekeken. Maar wat wij zeker zo leuk vonden was het gemak waarmee we (14x) een weekendje naar een leuk dorpje in de omgeving van Mexico Stad gingen.

Na een moeizame start, we konden namelijk niets leuks vinden, is het toch gelukt om diverse interessante wandelingen in de buurt van Mexico Stad te maken. En uiteraard zijn we meerdere (7x, ruim 11 weken, de laatste 2 vakantie (5 weken), moeten we nog uitwerken) keren in Mexico op vakantie geweest. Alleen het noorden van Mexico hebben we niet bezocht, er waren genoeg andere leuke dingen te doen en daar liepen we toch wat meer de kans om op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn.

Van al deze uitstapjes / excursies / activiteiten / avonturen / vakanties hebben we verslagen geschreven op onze website geplaatst. Verder vindt je onder de menuoptie "diversen" verhalen over allerlei geinige, interessante, irritante en opvallende dingen die we in Mexico Stad hebben meegemaakt of gezien.

Naast alle verhalen hebben we ook heel veel (±2.000) foto's en diverse filmpjes op onze website staan. Je kan op onze website dus niet alleen veel lezen, maar ook veel zien over (van) Mexico (Stad).

340 Het strand van Mazunte 200 De kerk in Dolores Hidalgo
340 De baai van Acapulco
140 Dansende indianen in Centro Historico 400 Teotihuacan
543 Een muurschildering (mural) in Castillo de Chapultepec
270 Belles Artes 270 La Quemada in de buurt van Zacatecas
543 Tijdens onze wandeling in de Sierra Norte (Oaxaca)