Sinds 15 april 2009, met een onderbreking van een paar maanden in 2010, wonen wij in Mexico Stad. Dit is onze kans om Mexico Stad en Mexico beter te leren kennen. We doen dit onder ander door allerlei dingen in Mexico Stad te bezoeken, zo nu en dan een weekendje naar de stad of dorpje in de buurt van Mexico Stad te gaan en één of twee keer per jaar wat langer in Mexico op vakantie te gaan.

Op deze pagina vind je een overzicht van de keren dat we, met onze eigen auto, een weekendje weg zijn geweest. Van alle keren dat we een weekendje weg zijn geweest hebben we een uitgebreid reisverslag, met veel foto's en een pagina met conclusies en tips, gemaakt.

Op het onderstaande Google Maps kaartje kan je zien waar we inmiddels zoal geweest zijn. Op de inleidende pagina van het reisverslag per weekendje weg vind je een Google Maps kaartje van het gebied waar we dat weekend heen zijn geweest inclusief de door ons afgelegde route. Het is daar ook mogelijk om het bijbehorende kml-bestand te downloaden zodat je het in Google Earth kunt bekijken of op je gps kunt zetten.