De dag erna
Om 9.15 uur gaat de wekker, volgens plan ontbijten we met onze directe familie en een aantal vrienden om 9.30 uur. Nog geen 10 minuten later belt Ben of wij ook komen ontbijten, ja, ja nog 10 minuutjes en dan zijn we er.

Voor de derde keer aan tafel, wel opvallend veel T-shirts
Voor de derde keer aan tafel, wel opvallend veel T-shirts

Het is leuk om met een aantal gasten de volgende ochtend te ontbijten. Je hebt uitgebreid de mogelijkheid om het er met z'n allen nog eens over te hebben. Het ontbijt is perfect geregeld, wij kunnen enigszins apart achterin de zaal zitten. Er zijn ook een aantal gasten die zelf een kamer in Bloemendal geregeld hebben en een deel van hen schuift gezellig bij ons aan het ontbijt.

Tijdens het ontbijt zien we ook de eerste foto. In het Limburgs Dagblad staat een stukje over ons huwelijk met een foto genomen tijdens de voltrekking van het burgerlijk huwelijk.

Na het ontbijt pakken we de kado's uit. Dan vinden we ook nog wat kaarten met geld. De brander, de lakenzak en de handdoeken gaan meteen de koffers in voor de vakantie die over een paar uur aanbreekt.

Dan horen we ook een iets minder bericht, de handtas van Adri is pleitte. Enkele weken later krijgt ze hem toch terug maar de bijdrage van Marius aan het gezamenlijke kado is wel verdwenen. Later horen we ook dat het scheerapparaat dat de vader van Jacob op zijn kamer heeft laten liggen spoorloos is verdwenen. Toch nog twee wat mindere ervaringen op een, buiten het geknoei met de soep, smetteloze bruiloft.

Alle kado's gaan bij Ben & Carla in de auto, zij zullen ze bij ons thuis bezorgen. De diverse boeketten gaan naar de ouders van Jacob. De opbrengst hiervan valt iets tegen, want Ben houdt het bloemstuk van Monopole tussen de liftdeuren en daar kan de pot niet tegen.

Wat is er met die trui gebeurd ?
Wat is er met die trui gebeurd ?
Wij halen ondertussen onze spullen uit het kantoor van Rob en beginnen de zaken wat te herverdelen. Marius & Dawn, die de komende twee weken een aantal dagen in ons huis wonen, nemen Jacob's pak en wat vuile was en nog wat andere overbodige bagage mee. De jurk van Gabrielle gaat met haar ouders mee.
De meeste slapers zijn inmiddels wel vertrokken. Inclusief ome Wuf die nog even langs kwam om een jasje te ruilen, hij had gisteren het verkeerde meegenomen.

Met Ben, Carla, Marius en Dawn drinken we in de lobby nog een bakkie waarna we onze bagage op onze motoren laden. Uiteindelijk vertrekken we rond 13.00 uur met wat appels en 2 flesjes cola als toegift van Bloemendal richting Frankrijk. Op het moment dat wij vertrekken en onze motoren voor de trappen weghalen, arriveert er een nieuw bruidspaar.