December 2007, een maand uit ons leven in Peking
Het nieuws van december gaat over het feit dat we in december amper thuis waren. Begin december was Jacob een paar dagen nog een paar dagen in Peking zodat nog net even het blad "De Leeuw" van de Nederlandse Vereniging kon lay-outen. Gabrielle vertrok op zondag 2 december voor werk naar Kunming om op donderdag 6 december weer terug te komen.

Op vrijdag 7 december zijn we met zijn tweeën vertrokken richting Hong Kong om daar te gaan wandelen. Het is een heel gepuzzel geweest maar dit leek ons het leukst om te doen met de vrije dagen die Gabrielle nog over had. En het was heerlijk, we hadden prima weer en hebben zeven dagen gewandeld, heerlijk. We hebbben het verslag van deze vakantie inmiddels toegevoegd aan onze website.

Op zondag 16 december waren we terug in Peking om op donderdag 20 december weer te gaan. In de tussenliggende dagen waren we vrijwel iedere avond weg om gezellig bij te praten met allerlei mensen.
Op donderdag 20 december namen we het vliegtuig naar de VS om, net als vorig jaar, bij de broer van Jacob (en zijn vrouw en kinderen natuurlijk) kerst en Oud & Nieuw te gaan vieren. Van vorig jaar hebben we nog steeds geen verslag of iets dergelijks gemaakt (en het is zeer te betwijfelen of dit ooit komt) en dat voelt een beetje kaal. Deze keer hebben we wel een verslag(je) gemaakt en dat staat inmiddels online.