Oktober 2004, van alles en nog wat
Soms heb je van die maanden waarbij je je achteraf afvraagt, wat hebben we nu allemaal gedaan? Deze oktober maand was zo'n maand. Niet dat et niets gebeurd is, maar toch. Zo is Jacob begin deze maand een weekje naar de Houston geweest om Marius met zijn verjaardag te feliciteren. Tja, er zijn verjaardagen waar je op de fiets heen kunt en er zijn verjaardagen waarbij dat wat lastiger is.
Gabrielle heeft deze maand weer ene paar mooie cijfers voor haar studie terug gekregen en ligt helemaal op schema om voor 1 juni 2005 af te kunnen studeren.

Beiden zijn we vooral druk geweest met werken voor de baas. Gabrielle moest als gevolg van het voorzitterschap van de EU regelmatig naar Brussel om over biologische landbouw te praten. En als klap op de vuurpijl mocht met het regeringsvliegtuig mee naar de landbouwraad in Luxemburg. Jacob was druk met de mest en dat zal nog wel even zo blijven.

Toch hadden we tussendoor nog wat tijd over om hier en daar wat aan ons huis te knutselen. En ja het najaar is weer begonnen dus was er deze maand het eerste Hopmanweekend van dit seizoen. Deze keer zijn we naar Eupen geweest om een stuk van de GR 573 te lopen. Het verslag is nog niet helemaal compleet, dat komt de komende weken wel een keer.