Januari 2004, van alles en nog wat

Verbouwing

Ook deze maand hebben we weer geklust aan ons huis. Dat wat klaar is hebben we schuin weergegeven in onze planning van oktober 2003. We lopen inmiddels op diverse fronten achter op deze planning. Wanneer we kijken naar wat er voor de komende twee maanden op de planning staat en hoeveel tijd we hebben, verwachten we dat het de komende tijd niet beter gaat worden. Oftewel, deze maand gaan we de planning aanpassen zodat we in het nieuws over februari een nieuwe planning kunnen publiceren. Ons uitgangspunt blijft dat we op 2 oktober 2004 klaar zijn. Wat overigens wel op schema ligt is de aanbesteding van de verbouwing van de keuken. Dit is erg prettig want naast het opknappen van de balkons is dat een van de meest kritische klussen die er moet gebeuren.

Samen Spelen, Samen Delen

Begin januari is Jacob een nieuwe cursus begonnen bij Landmark Education. Dit keer niet als deelnemer, maar als coach. Als gevolg hiervan is hij een actie gestart om speelgoed in te zamelen voor kindertehuizen in Hongarije.
Mede dankzij de hulp van anderen heeft het project inmiddels behoorlijk vorm gekregen. Voor meer informatie over de actie kijk je op de bijbehorende website www.samenspelensamendelen.nl.

Wandelen

Deze maand zijn we twee keer een weekendje weg geweest. Een keer met Ben, toen hebben we een stuk van de GR 56 en een stuk van de GR 57 gelopen. De tweede keer zijn we samen naar Vlaanderen geweest om een stuk van de GR 5 te lopen.