Mei 2003, we hebben een nieuwe motor
Tja, konden we in januari melden dat Jacob zijn motor te koop had. Inmiddels heeft hij hem verkocht voor het enorme bedrag van 250 euro. Maar dat is niet het enige, Jacob heeft inmiddels ook een andere motor gekocht. De keus is deze keer gevallen op een Yamaha XJ 900 S Diversion. We kunnen er echter nog niet op rijden omdat de carburateurs eerst schoongemaakt moeten worden en het duurt nog even voordat men bij de motorzaak tijd voor ons heeft, helaas.

foto, alleen zichtbaar met javascript aan


Het tweede deel van dit nieuwsbericht gaat nog even over onze bruiloft, inmiddels bijna een jaar geleden. Wij dachten dat we van iedereeen wel zo'n beetje de foto's van die dag hadden ontvangen. Met name Ben hebben we gevraagd of hij nog foto's had, wij dachten namelijk dat hij er meer had gemaakt dan die ene die wij hadden ontvangen. Hij zei echter steeds dat hij slechts één foto had.
Maar wat bleek onlangs toen Ben zijn vakantiefoto's ophaalde, er zaten ook nog enkele foto's van onze bruilloft op het rolletje. Omdat wij niemand deze laatste foto's willen onthouden kan je ze hieronder bekijken

foto, alleen zichtbaar met javascript aan