Februari & maart 2003, Clean Desk Day bij LNV
Het nieuws van februari en maart gaat eigenlijk vooral over maart. Zo zijn we het tweede weekend van maart met Hopman Reizen wezen wandelen, de GR 56 van Reinhardstein naar Rocherath. Ondanks de goede bedoelingen van de organisatie was dit niet zo'n succes. Zo had Jacob behoorlijk last van een fietstochtje met Ben op vrijdag, zo erg zelfs dat hij 's maandags niet is gaan werken. Gabrielle had nog last van de naweeën van een griepje waarmee ze aan het begin van de week nog in bed lag. Zie voor meer info ook het verslag.

In december hadden we voor het tweede weekend van februari een weekendje wandelen in de buurt van Roosendaal gepland. Dit kon toen echter niet doorgaan in verband met ziekte van Jacob. Dit we het derde weekend van maart ingehaald. We sliepen in een heerlijk hotel recht tegenover het station van Roosendaal en deze keer ging het wandelen wel goed. We zijn van Bergen op Zoom naar Wuustwezel (Belgë) gelopen. Een uitgebreidere beschijving van dit weekend vind je in het bijhorende verslag.

Tot slot was het deze maand ook weer tijd voor de Clean Desk Day op ons werk, we werken allebei bij de directie Landbouw van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Deze keer stond de Clean Desk Day niet alleen in het teken van het opruimen van je bureau / kamer / kasten / computerbestanden, maar ook in het in evenwicht brengen van je kamer volgens de uitgangspunten van Feng Shui. Hierbij was er zelfs een prijs voor de beste kamer waarbij het niet alleen ging om het opruimen, maar ook om het Feng Shui evenwicht. En geloof het of niet, Jacob en zijn kamergenoot, Nancy, hadden volgens de jury de op één na beste kamer (en dus niets).

Gabrielle in actie
Gabrielle in actie

Jacob en Nancy in actie
Jacob en Nancy in actie

Mocht je willen weten wat Feng Shui inhoud, dan biedt het volgende linkje wellicht uitkomst: