Mei 2002, van alles en nog wat
De maand mei was niet bijzonder spectaculair dus ook geen spectaculair nieuws. De afgelopen maand was Jacob jarig, maar ja de 34ste keer is een stuk minder bijzonder dan de 4e keer.
Uiteraard zijn we deze maand druk bezig geweest met van alles en nog wat voor 12 juli. Het grootste probleem was het feit dat men bij Bloemendal een andere zaal voor ons gereserveerd had, dan wij dachten. Maar na een paar keer bellen en wat heen en weer gekletst is dit probleem toch naar tevredenheid opgelost.

Verder zijn we eindelijk weer aan het schuren en schilderen. Het zal niet lukken om voor 12 juli alles klaar te hebben, maar wellicht hebben we de deuren van onze slaapkamer en de douche tegen die tijd wel klaar. Jacob heeft zich voorgenomen om tot 12 juli iedere vrijdag vrij te nemen en dan braaf deuren te schuren.
Gabrielle is naast het passen van de jurk druk bezig met haar studie. Voor 12 juli wil ze nog 3 examens doen dus ook zij verveelt zich niet. Buiten al deze drukte hebben we gelukkig ook nog tijd gehad om een stukje te wandelen.

Met betrekking tot onze homepage doen we op dit moment even rustig aan. We hebben een mooi stukje techniek ontwikkelt om straks onze trouwfoto's te kunnen showen, maar het duurt dus nog wel voor dat we dit gaan toepassen. Verder zijn we bezig om onze avonturen langs de GR 5 (sinds 1996) uit te werken. Maar alleen het uitzoeken van hoe alles precies was vraagt al veel tijd. We hopen voor 12 juli iets klaar te hebben.